Lang huren op Hessenheem

Zoekt u een tijdelijk onderkomen om een periode te overbruggen wegens de (ver)bouw van uw eigen huis of bent u vanwege andere omstandigheden op zoek naar tijdelijke huisvesting? Op vakantiepark Hessenheem in Markelo hebben wij enkele luxe, splinternieuwe 4-persoons chalets beschikbaar voor tijdelijke verhuur. De huurperiode is in overleg, maar bedraagt minimaal 3 maanden. De chalets beschikken over een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, mooie open keuken met kookplaat, afzuigkap, (combi)magnetron, koelkast met vriezer en vaatwasser, twee slaapkamers en een mooie badkamer met douche en wastafel. Buitencentrum Hessenheem is een prachtig aangelegd, rustig vakantiepark midden in de uitgestrekte bossen van Twente. De percelen zijn ruim, groen, bieden veel privacy en sommige liggen zelfs aan het water. Het park ligt buiten de bebouwde kom van het gezellige dorp Markelo. De A1 bereikt u binnen een paar minuten en ook de A35 is makkelijk te bereiken.

 
Bekijk direct de luxe huizen
 

Algemene informatie

De luxe lodges op Vakantiepark Hessenheem zijn op aanvraag beschikbaar voor lang verhuur van minimaal 3 maanden.

Huurtermijn: In overleg
Huurprijs: Vanaf € 800,- per maand, excl. energiekosten
Waarborgsom:       Gelijk aan 1 maand huur
Inkomenseis: Circa € 2000,- netto per maand
Huisdieren: Niet toegestaan
Voorbehoud: Gunning door eigenaar


Contact
Neem voor meer informatie, beschikbaarheid en het maken van een afspraak voor bezichtiging contact op via: verhuur@uwbuitenhuis.nl of bel naar + 31 (0) 547 33 44 52 .

Let op
Dit betreft recreatiewoningen waar niet permanent gewoond mag worden. U kunt hier 365 dagen per jaar verblijven wanneer u elders een hoofdverblijf hebt (en daar ingeschreven staat). Bezichtigingen vinden plaats op afspraak (ook mogelijk in het weekend).