1. Rustig gelegen vakantiepark in Markelo
  2. Luxe vrijstaande vakantiewoningen
  3. Openluchtzwembad

Vakantiepark Hessenheem

Op Vakantiepark Hessenheem in Markelo kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden van Hof van Twente. Aan de rand van het bos vindt u ons rustig gelegen vakantiepark met luxe vrijstaande vakantiewoningen die van alle comfort zijn voorzien. Het terrein is schitterend aangelegd met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting. In de directe omgeving vindt u verschillende wandel- en fietspaden die u langs de mooiste plekjes leiden.

Om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon zult u op Vakantiepark Hessenheem geen tropisch zwemparadijs of geanimeerd vermaak aantreffen. Wel treft u er een aantal praktische faciliteiten zoals een receptie waar u terecht kunt voor uw dagelijkse krant en toeristische informatie, wasserette, fietsverhuur, openluchtzwembad met apart kinderbad, speeltuin en -veld, restaurant Bistro De Loep en lunchroom/snackbar Buuf & Buur. Aan de overkant van het park liggen mooie out- en indoor tennisbanen als ook het nieuwe gemeentelijke zwembad, zowel openlucht als overdekt.

 
Bekijk direct de luxe huizen
 

Een sfeerimpressie van Vakantiepark Hessenheem

 
 

Algemene informatie

Buitencentrum Hessenheem ligt net buiten Markelo in de gemeente Hof van Twente tussen Lochem, Holten, Rijssen en Goor.
Meer informatie

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Vakantiepark Hessenheem en krijg alvast een impressie van het luxe vakantiepark in Markelo.
Bekijk de plattegrond

Omgeving

In de omgeving vindt u een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk dat u langs historische landgoederen, kastelen en pittoreske dorpjes voert.
Ontdek de omgeving